۳ فایده «تندخوری» برای بدن

کدخبر: ۱۶۶۹۹۳
غذاهای تند خواص بی‌شماری برای بدن دارد که ۳ مزیت اصلی آنها در اینفوگرافی زیر آورده شده است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ غذاهای تند مثل سیر و پیاز و برخی از ادویه‌جات تند از قبیل فلفل قرمز، پودر کاری و سس‌های تند مثل توباسکو فواید زیادی برای بدن دارند که بخش عمده‌ای از این خواص را باید در ماده‌ای به نام «کاپسایسین» جست‌وجو کرد.

هر یک از این مواد غذایی یا ادویه‌جات از خواص منحصر بفردی برخوردار بوده که از جمله آن می‌توان به خواص ضدسرطان و میکروب‌کشی سیر و پیاز اشاره کرد.

پودر کاری دارای خاصیت ضدالتهاب و ضددرد بوده و دانه خردل به واسطه منیزیم و سلنیوم سرشار، محافظ قلب و ضدسرطان محسوب می‌شود.

غذاهای تند به طور کلی برای رفع درد مفاصل و آرتروز مفید بوده و ویتامین B3 موجود در آنها می‌تواند از کلسترول خون بکاهد.

۳ فایده اصلی غذاهای تند را می‌توانید در اینفوگرافی زیر مشاهده کنید:

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • نیم قرن با اقتصاد ایران؛ ۲۸ فروردین

      اقتصادنیوز: پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» وارد سال پنجم شد. در این پروژه به دنبال پاسخ به این سوال هستیم که…

    کارگزاری مفید