کدام مقامات در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت حضور یافتند؟

کدخبر: ۷۲۰۷۴۷
مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهدای خدمت در ساختمان مرکزی قوه قضاییه با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد.
کدام مقامات در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت حضور یافتند؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مراسم یادبود و بزرگداشت شهادت شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان به میزانی قوه قضاییه و با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا، مسئولان عالی قضایی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد مرتضوی مقدم مشاور عالی رئیس قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور، غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها، محمدرضا صارمی رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران، ناصر سراج معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه، غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهور دولت سیزدهم، امین حسین رحیمی وزیر دادگستری، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی و نمایندگان مجلس و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری در ساختمان مرکزی قوه قضاییه در حال برگزاری است. 

خبر مرتبط
سردار قاآنی در مراسم سالگرد شهدای خدمت + عکس

اقتصادنیوز: سردار اسماعیل قاآنی امروز پنجشنبه در مراسم سالگرد شهدای خدمت حضور یافت.

در این مراسم که به منظور پاسداشت خدمات و یادبود شهدای گرانقدر خدمت برگزار شده است، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوترابی به سخنرانی می‌پردازد.

حجت‌الاسلام ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران در این مراسم، ضمن تسلیت سالروز شهادت آیت‌الله شهید رئیسی و هیئت همراه ایشان به ملت شریف ایران و خانواده این شهدای گرانقدر، اظهار کرد: قوه قضاییه یکی از مهمترین ارکان انقلاب اسلامی است و قانون اساسی برای این نهاد مسئولیت‌هایی را تعریف کرده است. عمل به این مسئولیت‌ها حقیقتا اراده راسخ و ایمان و اعتقاد واقعی می‌طلبد. پشتیبانی از حقوق فردی و اجتماعی و مسئول تحقق عدالت در جامعه جمله این موارد است.

 

وی افزود: ماموریت‌هایی که در سند تحول قوه قضاییه آمده ماموریت‌ها و جایگاه خانواده قضایی را در اوج قله تعریف می‌کند. 

63465617

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اهداف سند تحول قضایی، عنوان کرد: حل و فصل دعاوی، احقاق حقوق عامه، آزادی‌های مشروع، گسترش عدالت، اجرای صحیح قوانین، کشف جرم و تعقیب و مجازات مجرمان و پیشگیری از وقوع جرایم و دعاوی، اصلاح مجرمان و حمایت از حقوق مالکیت اشخاص در این سند گنجانده شده است. 

وی ادامه داد: این سند در سال ۱۴۰۲ تدوین و اجرا و در سال ۱۴۰۳ برای یک دوره سه ساله ابلاغ شد. هر کدام از این ماموریت‌ها جایگاه خاص، ویژه و ممتازی در تحقق عدالت دارند.

ابوترابی‌فرد با تاکید بر اینکه بلندترین صدا و نافذترین سخن برای دعوت الی‌الله و دعوت به اسلام و مدرسه اهل بیت (ع) قدم برداشتن برای ارتقای کارایی نظام جمهوری اسلامی است، یادآور شد: هر قدم درست و صحیحی که ما برداریم بلندترین دعوت الی‌الله است و هر خطایی که می‌کنیم اقدامی است برای فاصله مردم از خدا، دین و دیانت؛ لذا مسئله فقط حل دعاوی، خصومات، اجرای قانون، احیای حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم نیست بلکه دعوت الی‌الله است.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید