با مصرف این میوه، پوکی استخوان را ضربه فنی کنید
اقتصادنیوز: سنجد آسیاب شده دارای خاصیت ضدالتهابی است و میتواند به کاهش دردهای مفصلی و آرتروز کمک کند. م

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، سنجد آسیاب شده به دلیل داشتن مقدار زیادی کلسیم، فسفر و منیزیم، در تقویت استخوانها تأثیر زیادی دارد. به طوری که مصرف مداوم آن میتواند از بروز پوکی استخوان جلوگیری کند و در نتیجه به حفظ سلامت استخوانها و دندانها کمک کند. به ویژه در دوران سالمندی، مصرف سنجد میتواند از تحلیل رفتن استخوانها جلوگیری نماید.
سنجد آسیاب شده دارای خاصیت ضدالتهابی است و میتواند به کاهش دردهای مفصلی و آرتروز کمک کند. مصرف آن به همراه شیر برای بیماران مبتلا به آرتروز توصیه میشود. ترکیبات موجود در سنجد، مانند فلاونوئیدها و اسیدهای چرب ضروری، به کاهش التهاب مفاصل کمک میکنند و میتوانند نقش مؤثری در بهبود حرکت و کاهش انقباض عضلانی داشته باشند.
ارسال نظر