یک باور غلط درباره جگر خام
اقتصادنیوز: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به باور غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کمخونی، پاسخ داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بهداشت نیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کمخونی می شود؟، مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته میتواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.
بنابراین، برای رفع کمخونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.
ارسال نظر