علت کیفیت بد غذا‌های دانشجویی چیست؟

کدخبر: ۷۱۸۷۳۸
اقتصادنیوز: معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه کیفیت غذاهای دانشجویان خوب نبوده، عنوان کرد: علت این بود که دانشگاه‌ها به پیمانکاران بدهکار بودند و آنها نیز خدمات خوبی ارایه نمی‌دادند.
علت کیفیت بد غذا‌های دانشجویی چیست؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، مسعود حبیبی روز چهارشنبه در نشست خبری که در وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: دولت از محل صندوق توسعه ارزی، اعتباری را در اختیار وزارت بهداشت قرار داد که دانشگاه ها بدهی پیمانکاران را پرداخت کردند و حالا فرصتی ایجاد شد تا نظارت بر تغذیه دانشجویی را قوی تر کنیم .

خبر مرتبط
یارانه تغذیه دانشجویی حذف نمی‌شود

اقتصادنیوز: برخی تصور می‌کنند که هدف از اجرای طرح نوین الگوی تغذیه دانشجویی، ورود بخش خصوصی و در نتیجه، حذف یارانه‌هاست، در حالی که اینگونه نیست و یارانه تغذیه دانشجویی حذف نمی‌شود.

وی با تاکید بر برخورد با عواملی که منجر به بی کیفیتی غذای دانشجویان می شود، گفت: موارد متعددی در دانشگاه هایی از جمله کاشان و زاهدان درباره اعتصاب برای بی کیفیتی غذا و مسمومیت گزارش شده بود که رسیدگی شده و نظارت ها بر سلامت تغذیه دانشجویان تشدید کرده ایم.

وی در ادامه به تخت های نیمه تمام خوابگاهی اشاره کرد و گفت: ساخت ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه تمام است که سعی داریم با استفاده از ظرفیت خیرین در احداث خوابگاههای دانشجویی بتوانیم سریعتر پروژه های نیمه تمام را به پایان برده و بهره برداری شوند.

حبیبی اظهار کرد: استفاده از ظرفیت خیرین در ساخت خوابگاه های دانشجویی می تواند بسیاری از کمبودها و دغدغه های دانشجویان علوم پزشکی را برطرف کند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید