ماجرای جنجالی انتشار یک طومار/ پرسنل ارتش اسرائیل خواستار پایان جنگ شدند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، روزنامه صهیونیستی «معاریو» امروز پنجشنبه نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی تحقیقاتی را درخصوص هویت نظامیانی آغاز کرده است که طوماری اعتراضی را امضا کردهاند و در آن خواستار توقف جنگ و تلاش بیشتر برای بازگرداندن اسرای صهیونیست از نوار غزه شدهاند.
طبق این گزارش، نظامیان امضاکننده این طومار دیگر اجازه ادامه خدمت در واحد ذخیره نیروی هوایی را نخواهند داشت.
اقتصادنیوز: روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش داد: جنبش حماس موفق شده است حدود ۴۰ هزار نیروی جوان و جدید را جذب و آموزش دهد.
برپایه این گزارش، منابع صهیونیستی اعلام کردند که فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی امضای این طومار را «خیانت به اعتماد شخصی» خود و این نهاد نظامی دانسته است.
همچنین گزارشها حاکی از آن است که فرماندهان نیروی هوایی نگراناند که شمار بیشتری از نظامیان شاغل به این اعتراض بپیوندند.
منابع مذکور گفتند ارتش رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته است که از نظامیان امضاکننده طومار برای انجام هیچ مأموریت نظامی استفاده نکند؛ چراکه آنها بهصراحت بیاعتمادی خود نسبت به ارتش را اعلام کردهاند.
طبق گزارش روزنامه معاریو، نگرانی فرماندهان ارتش نسبت به انتشار این طومار پیش از انتشار نیز وجود داشت اما هشدارها نتوانست مانع از انتشار آن شود.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» نیز به نقل از نایب رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی گزارش داد که مخالفت پرسنل ذخیره نیروی هوایی با تصمیمات کابینه، نوعی «تمرد» علیه این رژیم محسوب میشود.
او همچنین خواستار برکناری نظامیان معترض از سوی رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیتی شد.
رسانههای صهیونیستی روز چهارشنبه گزارش دادند که صدها نیروهای ذخیره نیروی هوایی طوماری را امضا کرده و در آن خواستار توقف جنگ علیه غزه شدند. براین اساس، این نیروها گفته اند که ادامه جنگ برای تحقق منافع سیاسی است نه اهداف امنیتی.
در این طومار درباره خطر فرسایش توان نیروهای ذخیره و دیگر نظامیان و احتمال افزایش تلفات در میان اسرای صهیونیست، غیرنظامیان و نظامیان هشدار داده شده است.
در همین ارتباط، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نوشت که سرلشکر «تومر بار» فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی دو روز پیش با نیروهای ذخیره نیروی هوایی جلسهای را برگزار و طی آن تهدید کرده بود که در صورت امضای طوماری اعتراضی از خدمت برکنار خواهند شد.
پیشتر نیز دهها خلبان هوایی رژیم صهیونیستی تهدید کرده بودند در صورتی که اسیران صهیونیست از نوار غزه بازگردانده نشوند، دست از کار خواهند کشید.
خلبانان صهیونیست خواستار بازگشت اسیران صهیونیست حتی به بهای متوقف شدن جنگ شدند.
خلبانهای صهیونیست اعلام کردند که ادامه جنگ فقط در راستای منافع شخصی و سیاسی محدود است و کمکی به امنیت رژیم صهیونیستی نمی کند.
به گفته آنها، ادامه جنگ فقط جان غیرنظامیان و نظامیان بیشتری را می گیرد و نظامیان ذخیره را دچار فرسایش میکند.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابیهای گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.