هشدار به شب زنده‌دارها/ این عواقب در انتظارتان است

کدخبر: ۷۱۲۷۸۹
اقتصادنیوز: بر اساس نتایج یک مطالعه جدید شب زنده‌دارها در معرض افزایش خطر افسردگی هستند.
هشدار به شب زنده‌دارها/ این عواقب در انتظارتان است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، و اکنون یک مطالعه جدید می‌گوید که چرا ممکن است چنین باشد.

محققان دریافتند که افراد شب زنده دار کمتر درگیر لحظه حال هستند.

محققان گزارش دادند که این موضوع، همراه با کیفیت پایین خواب و مصرف الکل، احتمالاً توضیحی برای افزایش خطر افسردگی در آنها است.

محقق ارشد «سایمون ایوانز»، مدرس علوم اعصاب دانشگاه سوری در بریتانیا، نتیجه‌گیری کرد: «به‌ترتیب، ما جنبه‌های مختلف ذهن‌آگاهی را به عنوان عوامل در نظر گرفتیم.»

خبر مرتبط
هشدار مهم به شب زنده‌داران+ عکس

اقتصادنیوز: 49 سال پیش روزنامه اطلاعات از اثرات مخرب شب زنده‌داری بر ابتلا به دیابت خبر داد؛ موضوعی که در پی پرخوری، عدم خواب کافی و... اتفاق افتاده است.

محققان نوشتند: «نتایج به طور خاص به نقش محافظتی جنبه "عمل با آگاهی" اشاره کرد، که در آن افراد به طور کامل در لحظه حال درگیر می‌شوند.»

برای این مطالعه، محققان نزدیک به ۵۵۰ دانشجوی دانشگاه را با استفاده از یک پرسشنامه آنلاین بررسی کردند. دانشجویان اطلاعاتی در مورد الگوهای خواب، ذهن آگاهی، مصرف الکل و سطوح افسردگی و اضطراب خود گزارش کردند.

محققان گزارش می‌دهند که پاسخ‌ها نشان داد که افراد شب زنده دار در مقایسه با افراد معمولی که به موقع می‌خوابند در واقع بیشتر احتمال دارد علائم افسردگی را گزارش کنند.

جغدهای شب نیز کیفیت خواب بدتری نسبت به افراد معمولی یا افراد سحرخیز داشتند و تمایل به مصرف الکل بیشتری داشتند. محققان خاطرنشان کردند که این نتایج با مطالعات قبلی مرتبط است که خواب بد و الکل را با افسردگی مرتبط می‌کند.

تیم تحقیقات می‌نویسد: «افراد سحرخیز به دلیل تمایل به خواب بهتر، عمل با هوشیاری بالاتری نشان می‌دهند و بنابراین خطر کمتری برای خستگی، بی توجهی و سرگردانی ذهن در طول روز دارند.»

خبر مرتبط
شب زنده‌دار هستید یا سحرخیز؟ تفاوت‌ها را بدانیم

اقتصادنیوز : پاسخ این سوال به سبک زندگی و ساعت خواب شما بستگی دارد. در ادامه با ویژگی‌های سحرخیزی یا شب زنده‌داری خود آشنا می‌شوید.

از سوی دیگر، افراد شب زنده دار معمولاً کیفیت خواب ضعیف‌تری دارند، که باعث می‌شود بیشتر مستعد خواب‌آلودگی در طول روز و در نتیجه آگاهی کمتری از لحظه حال باشند.

نتایج نشان می‌دهد افرادی که تا دیروقت بیدار می‌مانند می‌توانند با تمرین ذهن‌آگاهی، عدم مصرف الکل و بهبود بهداشت خواب خود از افسردگی جلوگیری کنند.

محققان نتیجه گرفتند: «با توجه به محبوبیت فزاینده آموزش ذهن آگاهی برای بهبود سلامت روان، نتایج کنونی نشان می‌دهد که تقویت جنبه «عمل با آگاهی» باید در طراحی مداخله ذهن‌آگاهی در اولویت قرار گیرد.»

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید