بحران بیمارستان در غزه/ همه مراکز درمانی از کار افتادند

کدخبر: ۷۲۰۶۵۹
اقتصادنیوز: وزارت بهداشت فلسطین روز یکشنبه اعلام کرد که در پی حملات بی‌وقفه اسرائیل تمامی بیمارستان‌های عمومی در شمال نوار غزه اکنون از کار افتاده‌اند.
بحران بیمارستان در غزه/ همه مراکز درمانی از کار افتادند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، به گفته منابع فلسطینی، آخرین بیمارستان فعال در این منطقه، یعنی بیمارستان اندونزیایی، نیز هدف حمله و محاصره قرار گرفته است. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که پس از حمله صبح‌گاهی اسرائیل به این مرکز درمانی، «فضایی از وحشت و سردرگمی» میان بیماران، مجروحان و کادر درمانی حاکم شده و ارائه خدمات اورژانسی به شدت مختل شده است. به گفته این وزارتخانه، دو بیمار هنگام تلاش برای ترک بیمارستان زخمی شدند، چرا که خروج مجروحان توسط محاصره نظامی مسدود شده بود. دکتر مروان السلطان، مدیر بیمارستان اندونزیایی، گفت که این مرکز به طور کامل در محاصره است و نیروهای اسرائیلی به سوی هر فرد در حال حرکت تیراندازی می‌کنند. او همچنین تأیید کرد که بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان هدف مستقیم قرار گرفته و وضعیت را «فاجعه‌بار» توصیف کرد؛ به‌گونه‌ای که چند تن از اعضای کادر درمان خانواده خود را در حملات از دست داده‌اند.
 
 

ارتش اشغالگر عمدا مراکز درمانی را هدف قرار می‌دهد

دکتر محمد زقوت، مدیر کل بیمارستان‌های غزه، نیز در گفت‌وگو با الجزیره اعلام کرد که اسرائیل «عمداً بیماران و مجروحان را با جلوگیری از دسترسی آنان به بیمارستان‌ها و هدف‌ قرار دادن مستقیم آن‌ها در درون مراکز درمانی به قتل می‌رساند». وی افزود که پهپادهای اسرائیلی به طور مستقیم به بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان اندونزیایی شلیک کرده‌اند، در حالی که چهار بیمار در آن بخش بستری هستند و دو نفر دیگر نیاز فوری به مراقبت ویژه دارند. در نزدیکی بیمارستان اندونزیایی، بیمارستان العودة نیز هدف حملات توپخانه‌ای و پهپادی قرار گرفته که جان بیماران، مجروحان و کارکنان درمانی را به خطر انداخته است. هم‌زمان، بیمارستان اروپایی غزه نیز با ۱۴ موشک هدف قرار گرفته که منجر به تخریب زیرساخت‌ها و خطوط اکسیژن آن شده و تلاش‌ها برای بازگرداندن عملکرد آن را به شدت دشوار کرده است. به گفته مقامات بهداشتی غزه، ارتش اشغالگر از ورود تیم‌های درمانی خارجی که برای انجام جراحی‌های تخصصی و نجات جان مجروحان حیاتی هستند، جلوگیری می‌کند. آنان هشدار داده‌اند که بخش‌های مراقبت ویژه، جراحی و اورژانس در شرایط فاجعه‌بار و با کمبود شدید داروهای حیاتی و تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند. در ادامه بحران انسانی، جلوگیری از ورود غذا و گسترش قحطی موجب جان‌باختن دست‌کم ۵۷ کودک شده است و شمار زیادی از کودکان به دلیل سوءتغذیه دچار ضعف سیستم ایمنی و اسهال مزمن شده‌اند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید